Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Insinöörin kasvistortillat

55 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 10 min
22.5.2008
Reseptin ainekset
4 annosta
8 kpl
vehnätortillaa
Täyte
2 dl
vettä
1 kpl
kasvisliemikuutiota
2 dl
soijarouhetta
1 rkl
rypsiöljyä
2 kpl
sipulia
1 kpl
paprikaa
200 g
herkkusieniä
1/2 kpl
kesäkurpitsaa
1/2 dl
jalapenoa (viipaloituna)
415 g
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
200 g
tomaattisalsaa
1 rkl
yrttimaustesekoitusta (suolaton)
2 tl
grillausmaustetta
1(2 tl
pippurisekoitusta
100 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
Guacamole
1 kpl
avokadoa
1 kpl
tomaattia
1/2 kpl
sipulia
1/2 kpl
limettiä
1/4 tl
pippurisekoitusta
1/4 tl
suolaa
Kermaviilikastike
200 g
kermaviiliä (rasvaa 6 %, vähälaktoosinen)
13 g
mausteseosta (taco-dippi)

Pane vesi ja liemikuutio kulhoon ja lämmitä mikroaaltouunissa niin, että kuutio liukenee veteen. Lisää soijarouhe ja sekoita. Anna turvota 15 minuutin ajan.

Valmista guacamole. Halkaise avokado ja poista siemen. Lusikoi hedelmämalto kulhoon. Soseuta kaikki ainekset tahnaksi sauvaskoittimella. Mausta puolen limetin mehulla. Nosta jääkaappiin.

Sekoita myös kermaviilikastikkeen ainekset ja pane jääkaappiin odottamaan ruokailua.

Ruskista soijaa öljyssä pannulla noin 5 minuuttia. Kaada kulhoon odottamaan.

Paloittele sipulit, paprika, herkkusienet ja kesäkurpitsa ja paista pannulla. Lisää jalapenoja joukkoon oman makusi mukaan. Lisää kasvisten sekaan paistettu soija ja pavut kastikkeineen sekä salsakastike ja loput mausteet. Hauduta vielä 5 minuuttia.

Täytä tortillaletut ja kierrä rullalle uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 5–10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja kasvistortillat ruskistuvat hieman.

Tarjoa tortillat guacamolen ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt