Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Insinöörin kasvis-vuohenjuustolasagne

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min
22.1.2008
Reseptin ainekset
6 annosta
Kastike
2 dl
soijarouhetta (tumma)
2 dl
vettä
1/2 kpl
kesäkurpitsaa
1 kpl
paprikaa
200 g
herkkusieniä
1 kpl
sipulia
1 rkl
rypsiöljyä
800 g
tomaattimurskaa
2 kpl
kasvisliemikuutiota
2 dl
vettä
120 g
vuohenmaitojuustoa
2 kpl
valkosipulinkynttä
150 g
aurinkokuivattua tomaattia
1/2 tl
pippurisekoitusta
1 rkl
basilikaa
1 rkl
tuoreyrttiseosta
1 tl
soijakastiketta
1 tl
hunajaa
1 tl
paprikajauhetta
3 tl
grillausmaustetta
Lisäksi
250 g
täysjyväpastaa (lasagne)
200 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)

Mittaa kulhoon soijarouhe ja vesi. Sekoita ja anna turvota noin 15 min. Leikkaa kesäkurpitsa, paprika, sienet ja sipuli pieniksi paloiksi.

Paista turvonnutta soijarouhetta öljyssä paistinpannussa 5-10 min niin, että soija vähän ruskistuu. Siirrä paistettu soija kulhoon odottamaan.

Paista kasvikset paistokasarissa tai korkeareunaisessa pannussa. Lisää tomaattimurska, liemikuutiot ja vesi.

Poista vuohenjuustosta kovat reunat. Murustele juusto kastikkeen joukkoon. Lisää hienonnettu valkosipuli, pilkotut tomaatit öljyineen ja paistettu soijarouhe. Mausta kastike ja anna hautua 10-15 min.

Levitä laakeaan vuokaan kerros kastiketta ja sen päälle lasagnelevyjä vierekkäin. Tee 4-5 kerrosta vuoan koosta riippuen. Levitä viimeisen lasagnelevykerroksen päälle vielä kastiketta ja päällimmäiseksi juustoraastetta.

Kypsennä kasvis-vuohenjuutsolasagnea 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Anna insinöörin kasvis-vuohenjuustolasagnen vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt