Insinöörin chili-kasvishöystö

40 min
3.5
0

Insinöörin chili-kasvishöystö

GL
KA
LA
MA
MU
0
3.5
Teksti Jani Kosonen
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 3 kplporkkanaa
  • 1 kplsipulia
  • 1 kplpunaista paprikaa
  • 1/4 kplkeräkaalia
  • 200 gsiitakesieniä
  • 2 kpltuoretta chiliä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 dlvettä
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 2 tlgrillausmaustetta
  • 1/2 rklbasilikaa
  • 1 rklyrttimaustesekoitusta (suolaton)
  • 1 rklhunajaa
  • 1/2 tlpippurisekoitusta
  • 1 tlsoijakastiketta
  • 1 dlsuolapähkinöitä (suolattuina)

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Kuori porkkanat ja sipuli. Huuhtele ja halkaise paprika ja poista siemenet.

Paloittele porkkanat, sipuli, paprika, kaali ja sienet.

Halkaise chilit neljään suikaleeseen ja poista niistä siemenet. Leikkaa chilit sentin mittaisiksi paloiksi.

Pane öljy ja chilit pannuun ja kuumenna muutama minuutti.

Lisää kaali, paprika, sipuli, porkkanat ja sienet sekä vesi ja mausteet pannuun. Hauduta, kunnes kasvikset alkavat pehmentyä.

Pane maapähkinät pannuun ja anna hautua vielä 10 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä. Pannun pohjalle on tarkoitus jäädä lientä sentin verran.

Tarjoa insinöörin chili-kasvishöystö basmatiriisin ja mangochutneyn kera.

MITÄ PIDIT?
3.5
Katso myös nämä