Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Inkiväärilohi

Reseptin ainekset
4 palaa
600 g
lohifileetä
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
kalakastiketta
1 rkl
makeaa chilikastiketta
½
limen tai sitruunan mehu
1 tl
raastettua inkivääriä

Inkiväärilohi – ohje:

  1. Paloittele lohi annospaloiksi. Laita kalapalat uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.
  2. Sekoita loput ainekset kastikkeeksi ja valele lohipalat kastikkeella.
  3. Kypsennä fileitä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 10–15 minuuttia tai grillivastuksen alla 5–10 min.
  4. Tarjoile inkiväärilohi esimerkiksi riisin kanssa.

Vinkki!

Valmista inkiväärilohta reilu annos. Se maistuu seuraavana päivänä eväänä leipien päällysteenä tai nuudelisalaatissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt