Kotivinkki

Inkiväärilohi

5
0

Inkiväärilohi

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 palaa)

  • 600 glohifileetä
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklkalakastiketta
  • 1 rklmakeaa chilikastiketta
  • ½limetin tai sitruunan mehu
  • 1 tlraastettua inkivääriä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Paloittele lohi annospaloiksi. Laita kalapalat uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

2. Sekoita loput ainekset kastikkeeksi ja valele lohipalat kastikkeella.

3. Kypsennä fileitä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 10–15 minuuttia tai grillivastuksen alla 5–10 min.

4. Tarjoile kala riisin kanssa.
 

Vinkki!

Valmista lohta reilu annos. Se maistuu seuraavana päivänä eväänä leipien päällysteenä tai nuudelisalaatissa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä