Reseptin ainekset
4 palaa
600 g
lohifileetä
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
kalakastiketta
1 rkl
makeaa chilikastiketta
½
limen tai sitruunan mehu
1 tl
raastettua inkivääriä
Inkiväärilohi – ohje:
- Paloittele lohi annospaloiksi. Laita kalapalat uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.
- Sekoita loput ainekset kastikkeeksi ja valele lohipalat kastikkeella.
- Kypsennä fileitä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 10–15 minuuttia tai grillivastuksen alla 5–10 min.
- Tarjoile inkiväärilohi esimerkiksi riisin kanssa.
Vinkki!
Valmista inkiväärilohta reilu annos. Se maistuu seuraavana päivänä eväänä leipien päällysteenä tai nuudelisalaatissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat