Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Inkivääriblondiet

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Blondiet ovat brownieiden vaaleita kavereita. Inkivääri tuo leivonnaiseen ihanan säväyksen.

6.4.2016
Reseptin ainekset
pellillinen
450 g
pehmeää voita
2 dl
sokeria
3 dl
fariinisokeria
2 tl
vaniljasokeria
6
kananmunaa
2 rkl
inkiväärihilloa tai hillottua inkivääriä hienonnettuna
7 ½ dl
vehnäjauhoja
1 rkl
leivinjauhetta
1 tl
suolaa
Koristeluun
200 g
valkosuklaata

1. Vatkaa pehmeä voi, sokeri, fariinisokeri ja vaniljasokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan vatkaten.

2. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään ja lisää jauhoseos taikinaan. Mausta taikina inkiväärihillolla.

3. Kaavi taikina leivinpaperilla vuoratulle syvälle uunipellille. Paista uunin keskiosassa 175-asteessa 25–30 minuuttia. Paina puutikku taikinaan levyn keskelle. Jos tikkuun ei tartu taikinaa, blondiet ovat kypsiä.

4. Anna levyn jäähtyä. Sulata valkosuklaa pienellä teholla mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Koristele pinta suklaasulalla. Leikkaa blondie-levy paloiksi, kun suklaa on kovettunut.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt