
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon. Kääntele varovasti sekaisin.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 6–8 minuuttia. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperiarkille ja irrota paistopaperi kääretorttulevyn pinnasta. Anna kakkulevyn jäähtyä.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viisi minuuttia. Kuumenna tyrnimehu kiehuvaksi ja nosta liedeltä. Purista liivatelehdistä liotusvesi ja liuota kuumaan tyrnimehuun sekoitellen. Anna liivateseoksen jäähtyä hieman.
Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto, sokeri, tyrnijauhe ja kaneli nopeasti kermavaahdon joukkoon. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteeseen ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Nostele lopuksi valkosuklaarouhe täytteen joukkoon.
Leikkaa kakkulevy kolmeen pyöreään palaan (Ø 10, 17 ja 22 cm). Nosta pienin kakkulevy kelmutetun pyöreän kulhon (tilavuus n. 2 l) pohjalle ja kostuta kevyesti tyrnimehulla. Levitä 1/3 täytteestä kakkulevyn päälle ja ripottele pinnalle tyrnimarjoja. Nosta keskikokoinen kakkulevy täytteen päälle ja kostuta. Levitä loppu täyte ja ripottele jälleen tyrnimarjoja täytteen päälle. Nosta suurin kakkulevy paikoilleen ja kostuta. Nosta tekeytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.
Valmista voikreemi vatkaamalla pehmeä voi, tomusokeri ja vanilja-sokeri vaahdoksi. Lisää vettä niin, että saat levittyvän kreemin.
Kumoa kakku tarjoiluastiaan. Levitä kreemi tasaisesti kakun pintaan.
Kauli marsipaani noin 3 mm:n paksuikseksi, reilusti kakkua suuremmaksi levyksi. Nosta levy kakun päälle ja siloita kakun pinta sormin painelemalla. Leikkaa ylimääräinen marsipaani kakun alareunasta.
Muotoile kakkuun iglun ovi valkoisesta marsipaanista ja koristele halutessasi pingviinikoristein.