


Hyytelön perusohje
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
1 annosta
10 dl
mehujuomaa (sokeriton)
10 dl
sokeria
Mittaa mehu kattilaan ja kuumenna se kiehuvaksi. Sekoita sokeri vähitellen joukkoon. Keitä sekoittamatta noin 20 minuuttia.
Tee hyytelökoe: Valuta ruokalusikallinen hyytelöä lautaselle, jäähdytä nopeasti vaikka jääkaapissa ja vedä lusikalla vako hyytelöläntin keskelle. Jos vako ei umpeudu, on hyytelö valmista.
Kuori vaahto pinnalta. Purkita hyytelö. Anna jäähtyä ja vie kylmään.
•Jos hyytelö ei noin 20 minuutin keittämisen jälkeen ole hyytynyt, lisää hyytelöimisainetta (Melatin). Katso tarkemmat ohjeet pakkauksesta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat