Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hyytelöidyt fasaaninrinnat

1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min
1.1.2007
Reseptin ainekset
6 annosta
800 g
metsälintua (fasaanin rintaa)
2 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 tl
timjamia
1 rkl
sitruunamehua
Hyytelöliemi
2 dl
omenatäysmehua
2 kpl
liivatelehteä (liotettuna)
Koristeeksi
1 kpl
nektariinia (viipaloituna)
1/2 dl
lakkoja
1/2 dl
punaherukoita

Ruskista fasaaninrinnat (4 kpl) paistinpannulla oliiviöljyssä. Nosta lihat uuninkestävään vuokaan ja mausta ne suolalla, pippurilla, timjamilla ja sitruunamehulla. Kypsennä 120-asteisessa uunissa lihapalojen koosta riippuen noin 10 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 58 astetta. Jäähdytä lihat.

Pane liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Lämmitä omenamehu ja liuota joukkoon kuiviksi puserretut liivatteet. Anna hyytelöliemen jäähtyä kunnes se alkaa hieman hyytyä. Viipaloi rinnat ja kokoa ne sen jälkeen uudelleen muotoonsa. Sivele pinta hyytelöllä.

Koristele fasaaninrinnat hedelmäviipaleilla sekä marjoilla ja sivele tasaisesti hyytelöllä. Pane rinnat kylmään hyytymään noin tunniksi. Tarjoa hyytelöidyt fasaaninrinnat Waldorfin salaatin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt