Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hunajasima

144 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 144 h 0 min

Kokeilisitko vaihteeksi hieman erilaista simaa, jonka maku tulee hunajasta ja sitruunasta? Suosittelemme!

21.4.2015
Reseptin ainekset
20 annosta
Hunajasima
3,5 l
vettä
500 g
hunajaa
2
kanelitankoa
1
sitruunan kuori
1
sitruunan mehu
1 rkl
katajanmarjoja
0,5 tl
kuivahiivaa

Hunajasima – ohje:

  1. Kaada vesi kattilaan. Lisää hunaja, kanelitangot, sitruunan kuoret ja mehu sekä katajanmarjat.
  2. Kiehauta seos ja ota pois levyltä, kun se alkaa kuplia. Anna seoksen jäähtyä 42 asteiseksi.
  3. Sekoita kuivahiiva mukaan ja anna siman käydä yön yli.
  4. Siivilöi ja pullota sima. Lisää teelusikallinen sokeria pulloon. Laita korkki väljästi kiinni, jotta paineet pääsevät vielä ulos pullosta.
  5. Anna hunajasiman käydä 5–7 päivää viileässä.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteinen sitruunaisen siman ohje!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt