3,9(15)
Hunajasima
gluteeniton
laktoositon
maidoton
munaton
144 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 144 h
Kokeilisitko vaihteeksi hieman erilaista simaa, jonka maku tulee hunajasta ja sitruunasta? Suosittelemme!
Julkaistu 21.4.2015
Maku
Reseptin ainekset 20 annosta
3,5 lvettä
500 ghunajaa
2 kplkanelitankoa
1 kplsitruunan kuori
1 kplsitruunan mehu
1 rklkatajanmarjoja
0,5 tlkuivahiivaa

Kaada vesi kattilaan. Lisää hunaja, kanelitangot, sitruunan kuoret ja mehu sekä katajanmarjat.

Kiehauta seos ja ota pois levyltä, kun se alkaa kuplia. Anna seoksen jäähtyä 42 asteiseksi.

Sekoita kuivahiiva mukaan ja anna siman käydä yön yli.

Siivilöi ja pullota sima. Lisää teelusikallinen sokeria pulloon. Laita korkki väljästi kiinni, jotta paineet pääsevät vielä ulos pullosta.

Anna hunajasiman käydä 5–7 päivää viileässä.

Kommentoi »