Kotivinkki

Hunajapossu

23 h 20 min
0
0

Hunajapossu on mainio joulupöydän pikkukinkku. Marinoi kasleria eli possunniskaa vuorokausi ja kypsennä. Sivele pintaan makean mausteinen kastike, joka kiillottaa ja maustaa lihan juhlavaksi.
Tulosta
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (6-8 annosta)

  • 1 kgporsaan niskaa eli kasleria
  • 1–2 rklrypsiöljyä ruskistamiseen

Marinadi

  • 1 dlöljyä
  • 1 dlsoijakastiketta
  • 2 rkldijonsinappia
  • mustapippuria

Glaseerauskastike

  • ½ dlhunajaa
  • ½–1 tlneilikkaa
  • 1 tlkanelia
  • 1 tlinkivääriä

Tee näin

23 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN23 h
MITÄ PIDIT?
0