Kotivinkki

Hunajapaahdetut juurekset

0
0

Hunajapaahdetut juurekset

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 1bataatti
  • 2porkkanaa
  • 1selleri
  • 2isoa perunaa
  • 1fenkoli
  • ½ dlöljyä
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa
  • suolaa
  • 4rosmariinin oksaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori bataatti, porkkanat ja selleri ja viipaloi ne. Pese perunat ja viipaloi ne kuorineen veneiksi.

2. Huuhdo fenkoli ja poista siitä kova kantaosa ja mahdolliset rosot ulommaisista lehdistä. Pilko fenkoli ohuiksi siivuiksi pystysuunnassa.

3. Laita kaikki juurekset uunipellille leivinpaperin päälle ja pirskottele öljy niiden päälle. Valuta hunaja ja ripottele suola juuresten päälle. Lisää rosmariinin oksat joukkoon.

4. Kypsennä juureksia uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin paahtuneita.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä