Reseptin ainekset
1
bataatti
2
porkkanaa
1
selleri
2
isoa perunaa
1
fenkoli
½ dl
öljyä
1 rkl
juoksevaa hunajaa
suolaa
4
rosmariinin oksaa
1. Kuori bataatti, porkkanat ja selleri ja viipaloi ne. Pese perunat ja viipaloi ne kuorineen veneiksi.
2. Huuhdo fenkoli ja poista siitä kova kantaosa ja mahdolliset rosot ulommaisista lehdistä. Pilko fenkoli ohuiksi siivuiksi pystysuunnassa.
3. Laita kaikki juurekset uunipellille leivinpaperin päälle ja pirskottele öljy niiden päälle. Valuta hunaja ja ripottele suola juuresten päälle. Lisää rosmariinin oksat joukkoon.
4. Kypsennä juureksia uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin paahtuneita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat