Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Täyden kympin tofu

Hunajamarinoitu tofu – tällä reseptillä saat rapeaa ja maukasta tofua

1 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 0 min

Hunajamarinoitu tofu käy monenlaisiin annoksiin. Voit tarjota tofun nuudelien tai riisin kanssa tai käyttää rapeita tofupaloja kastikkeineen esimerkiksi tortillojen tai pitaleipien täytteenä.

18.10.2024

Reseptin ainekset
4 annosta
2 pkt (á 250 g)
maustamatonta kiinteää tofua
Hunajamarinadi
2–3
valkosipulinkynttä
¾ dl
hunajaa
5 rkl
soijakastiketta
2
appelsiinin mehu
½ dl
rypsiöljyä
1/3 tl
chilihiutaleita
½ dl
vettä
2 + 2 rkl
maissitärkkelystä
Tarjoiluun
250 g
munanuudeleita
(chiliä, kevätsipulia ja lehtipersiljaa)

Hunajamarinoitu tofu – ohje:

  1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita marinadin ainekset vettä ja maissitärkkelystä lukuun ottamatta kulhossa.
  2. Kuivaa tofun pinta talouspaperilla. Revi tofu paloiksi ja sekoita marinadiin. Marinoi tofua vähintään tunti. Voit myös nostaa kulhon kelmulla peitettynä jääkaappiin yön yli.
  3. Nosta tofupalat marinadista ja kierittele kevyesti maissitärkkelyksessä, jotta saat paistaessa tofuun rapean pinnan.
  4. Paista tofupaloja airfryerissä 180 asteessa noin 10 minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 20 min välillä sekoittaen, kunnes palat ovat kullanruskeita ja rapeita.
  5. Siivilöi marinadi pieneen kattilaan ja lisää vesi ja maissitärkkelys. Kuumenna koko ajan sekoittaen ja keitä kastiketta noin 3 minuuttia.
  6. Sekoita tofupalat kastikkeeseen ja tarjoa heti keitettyjen nuudelien kanssa. Jos haluat, että tofupalat säilyvät rapeina, tarjoa kastike erikseen. Viimeistele punaisella chilillä, kevätsipulilla ja lehtipersiljalla.

Vinkki!

Mitä pidempään annat tofun marinoitua, sitä enemmän se ehtii imeä makua itseensä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt