Maku

Varhaiskaali-pekonikääröt hunajaisessa chilikastikkeessa

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Varhaiskaali-pekonikääröt ovat varhaiskaalisesongin mahtavin herkku! Heitä kääröt grilliin tai paista kypsiksi uunissa. Kokonaisuuden kruunaa chilillä ja hunajalla ryyditetty kastike.
GL
LA
MA
MU
4.6
0
Julkaistu: 12.6.2018


Ainekset (4 annosta)

Varhaiskaali-pekonikääröt

  • 1varhaiskaali
  • 300 gpekoniviipaleita

Kastike

  • 1chili
  • ½ rkulehtipersiljaa
  • 2 rklhunajaa
  • 2 rkloliiviöljyä
Tulosta

Varhaiskaali-pekonikääröt valmistuvat näin:

Leikkaa varhaiskaali lohkoiksi. Pyörittele pekoniviipaleet kaalilohkojen ympärille.

Hienonna chili ja lehtipersilja ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.

Grillaa kaali-pekonikääröt kuumassa grillissä kypsiksi. Valele kastikkeella kypsennyksen puolivälissä. Voit kypsentää varhaikaali-pekonikääröt myös 225-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia. Käännä välillä.

Kommentoi »