


Varhaiskaali-pekonikääröt hunajaisessa chilikastikkeessa
20 min
Varhaiskaali-pekonikääröt ovat varhaiskaalisesongin mahtavin herkku! Heitä kääröt grilliin tai paista kypsiksi uunissa. Kokonaisuuden kruunaa chilillä ja hunajalla ryyditetty kastike.
Reseptin ainekset
4 annosta
Varhaiskaali-pekonikääröt
1
varhaiskaali
300 g
pekoniviipaleita
Kastike
1
chili
½ rku
lehtipersiljaa
2 rkl
hunajaa
2 rkl
oliiviöljyä
Varhaiskaali-pekonikääröt valmistuvat näin:
Leikkaa varhaiskaali lohkoiksi. Pyörittele pekoniviipaleet kaalilohkojen ympärille.
Hienonna chili ja lehtipersilja ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
Grillaa kaali-pekonikääröt kuumassa grillissä kypsiksi. Valele kastikkeella kypsennyksen puolivälissä. Voit kypsentää varhaikaali-pekonikääröt myös 225-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia. Käännä välillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat