Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Varhaiskaali-pekonikääröt hunajaisessa chilikastikkeessa

20 min

Varhaiskaali-pekonikääröt ovat varhaiskaalisesongin mahtavin herkku! Heitä kääröt grilliin tai paista kypsiksi uunissa. Kokonaisuuden kruunaa chilillä ja hunajalla ryyditetty kastike.

12.6.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Varhaiskaali-pekonikääröt
1
varhaiskaali
300 g
pekoniviipaleita
Kastike
1
chili
½ rku
lehtipersiljaa
2 rkl
hunajaa
2 rkl
oliiviöljyä

Varhaiskaali-pekonikääröt valmistuvat näin:

Leikkaa varhaiskaali lohkoiksi. Pyörittele pekoniviipaleet kaalilohkojen ympärille.

Hienonna chili ja lehtipersilja ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.

Grillaa kaali-pekonikääröt kuumassa grillissä kypsiksi. Valele kastikkeella kypsennyksen puolivälissä. Voit kypsentää varhaikaali-pekonikääröt myös 225-asteisessa uunissa 5–10 minuuttia. Käännä välillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt