Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hunajaiset silakat ja uunijuurekset tekevät arki-illastasi herkullisemman – vieläpä helposti!

50 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 25 min

Hunajaiset silakat ja uunijuurekset vaativat vain vähän vaivaa, mutta lopputulos on sitäkin maistuvampi. Joskus yksinkertainen vaan maistuu parhaalta, eikö?

26.9.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Hunajaiset silakat ja uunijuurekset
400 g
silakkafileitä
1 kg
juureksia (esim. keltajuurta, porkkanaa ja palsternakkaa)
2–3
punasipulia
3 rkl
öljyä
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 ½ rkl
hunajaa
tuoretta persiljaa
2 dl
smetanaa tarjoiluun

Hunajaiset silakat ja uunijuurekset valmistuvat näin:

  1. Kuori juurekset ja pilko ne suurin piirtein samankokoisiksi suupaloiksi. Kuori ja lohko punasipulit.
  2. Pyöräytä juurespalat ja sipulilohkot öljyssä. Levitä ne leivinpaperin päälle pellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia.
  3. Ota pelti ulos uunista, lisää silakkafileet juuresten päälle selkäpuoli ylöspäin. Ripottele kaloille ja juureksille suola ja rouhi mustapippuria. Jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia.
  4. Ota pelti ulos, valuta hunajaa kalojen ja juuresten päälle ja ripottele revittyä persiljaa. Tarjoile kylmän smetanan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt