Maku

Hunajaiset ruusukaalit

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Hunajaiset ruusukaalit katoavat pöydästä hetkessä!
GL
MU
KA
3.8
0


Ainekset (4 annosta)

  • 400 gruusukaalia
  • 1 rklvoita
  • 2 tlkiinteää hunajaa
  • suolaa ja mustapippuria
Tulosta
  1. Puolita ruusukaalit. Poista tarvittaessa hiukan kantaa ja huonot uloimmat lehdet.
  2. Keitä ruusukaaleja suolatussa vedessä 5 minuuttia. Valuta ruusukaalit hyvin.
  3. Sulata voi pannulla. Lisää ruusukaalit kuumaan pannuun. Paista noin 5 minuutin ajan tai kunnes molemmat puolet ovat saaneet väriä.
  4. Lisää pannuun hunaja ja tarvittaessa nokare voita. Anna hunajan karamellisoitua muutaman minuutin ajan keskilämmöllä pannulla, samalla sekoittaen.
  5. Mausta suolalla ja mustapippurilla, sekoita hyvin. Tarjoa heti.
Kommentoi »