Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hunajaiset ruusukaalit

30 min

Hunajaiset ruusukaalit katoavat pöydästä hetkessä!

Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
ruusukaalia
1 rkl
voita
2 tl
kiinteää hunajaa
suolaa ja mustapippuria
  1. Puolita ruusukaalit. Poista tarvittaessa hiukan kantaa ja huonot uloimmat lehdet.
  2. Keitä ruusukaaleja suolatussa vedessä 5 minuuttia. Valuta ruusukaalit hyvin.
  3. Sulata voi pannulla. Lisää ruusukaalit kuumaan pannuun. Paista noin 5 minuutin ajan tai kunnes molemmat puolet ovat saaneet väriä.
  4. Lisää pannuun hunaja ja tarvittaessa nokare voita. Anna hunajan karamellisoitua muutaman minuutin ajan keskilämmöllä pannulla, samalla sekoittaen.
  5. Mausta suolalla ja mustapippurilla, sekoita hyvin. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt