


Hunajaiset ruusukaalit
30 min
Hunajaiset ruusukaalit katoavat pöydästä hetkessä!
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
ruusukaalia
1 rkl
voita
2 tl
kiinteää hunajaa
suolaa ja mustapippuria
- Puolita ruusukaalit. Poista tarvittaessa hiukan kantaa ja huonot uloimmat lehdet.
- Keitä ruusukaaleja suolatussa vedessä 5 minuuttia. Valuta ruusukaalit hyvin.
- Sulata voi pannulla. Lisää ruusukaalit kuumaan pannuun. Paista noin 5 minuutin ajan tai kunnes molemmat puolet ovat saaneet väriä.
- Lisää pannuun hunaja ja tarvittaessa nokare voita. Anna hunajan karamellisoitua muutaman minuutin ajan keskilämmöllä pannulla, samalla sekoittaen.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla, sekoita hyvin. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat