Maku

Hunajaiset Ruusukaalit

30 min
3.8
0

Hunajaiset Ruusukaalit

Hunajaiset ruusukaalit katoavat pöydästä hetkessä!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gruusukaalia
  • 1 rklvoita
  • 2 tlkiinteää hunajaa
  • suolaa ja mustapippuria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Puolita ruusukaalit. Poista tarvittaessa hiukan kantaa ja huonot uloimmat lehdet. Keitä ruusukaaleja suolatussa vedessä 5 minuuttia. Valuta ruukukaalit hyvin. Sulata voi pannulla. Lisää ruusukaalit kuumaan pannuun. Paista noin 5 minuutin ajan tai kunnes molemmat puolet ruusukaaleista ovat saaneet väriä. Lisää pannuun hunaja ja tarvittaessa nokare voita. Anna hunajan karamellisoitua muutaman minuutin ajan keskilämmöllä panulla, samalla sekoittaen. Mausta suolallalla ja mustapippurilla, sekoita hyvin. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
3.8
Katso myös nämä