Maku

Hunajaiset porkkanatikut

30 min
GL
KA
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Riikka Hollo, Juha Metsäperä
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (6 annosta)

  • 1000 gporkkanaa
  • 1 rklvoita
  • 2 tlhunajaa
  • 2 tlvaahterasiirappia
  • 1 dlvettä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Leikkaa kuoritut porkkanat pituussuunnassa tangoiksi.

Kuumenna voi paistinpannussa ja kuullota porkkanat.

Lisää pannulle hunaja ja vaahterasiirappi. Sekoita joukkoon vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä, välillä käännellen. Anna kypsyä 10–15 minuuttia, kunnes porkkanatikut ovat rapean kypsät.

Tarjoa hunajaiset porkkanatikut Kukkian muikkujen ja samettisen puikulamuusin lisänä.

MITÄ PIDIT?
4