Kotivinkki

Hunajainen kaskinauris-aprikoosipaistos

1 h
GL
KA
MU
0
0

Kaskinaurispaistos on osa huippukokki Henri Alénin joulumenua. Kaski- eli huhtanauris on Suomen vanhin naurislajike. Lajike palasi kauppoihin 2000-luvun taitteessa – onneksi, sillä sen maku on ylivoimainen.
Tulosta
Kuvat Kaisu Jouppi

Ainekset (4 annosta)

  • 1 ½ kgkaskinauriita
  • 3porkkanaa
  • 10pikkusipulia
  • 2 rklvoita
  • 1kanelitanko
  • 5timjamin oksaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rklhunajaa
  • 1 dlkuivattuja aprikooseja

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0