Maku

Hunajainen brie

17 min
GL
MU
4.75
0

Brie on jo sellaisenaan upea juusto, mutta kun juustokiekon silaa hunajalla ja kuumentaa uunissa, syntyy superherkku. Pehmeä ja valuva juusto sopii hyvin leivän kanssa tarjottavaksi esimerkiksi brunssilla tai iltapalalla!
Tulosta
Teksti Taina Salovaara
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gbriejuustoa
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa
  • 1/2 tlroseepippuria

Tee näin

17 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN12 min

Pane brie uunin kestävälle lautaselle. Valuta päälle hunaja.

Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kunnes juuston sisus on kuumaa ja juoksevaa.

Ripottele hunajaisen brien pinnalle halutessasi roseepippureita.

MITÄ PIDIT?
4.75