Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hunajainen brie

17 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 12 min

Brie on jo sellaisenaan upea juusto, mutta kun juustokiekon silaa hunajalla ja kuumentaa uunissa, syntyy superherkku. Pehmeä ja valuva juusto sopii hyvin leivän kanssa tarjottavaksi esimerkiksi brunssilla tai iltapalalla!

15.12.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
briejuustoa
1 rkl
juoksevaa hunajaa
1/2 tl
roseepippuria

Pane brie uunin kestävälle lautaselle. Valuta päälle hunaja.

Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kunnes juuston sisus on kuumaa ja juoksevaa.

Ripottele hunajaisen brien pinnalle halutessasi roseepippureita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt