Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kuin kukkaketo

Hunaja-banaanikakku – mehevä banaanikakku saa pinnalleen kuohkean tuorejuustokuorrutuksen

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Hunajan aromikas maku ja tuorejuustokuorrutuksen kevyt hapokkuus tekevät banaanikakun makumaailmasta täydellisen. Kakku koristellaan näyttävästi syötävillä kukilla kuin kukkaketo konsanaan!

25.9.2024

Reseptin ainekset
10–12 palaa
5 dl
vehnäjauhoja
2 dl
fariinisokeria
3 tl
leivinjauhetta
115 g
voita sulatettuna
2
banaania
2½ dl
maitoa
1½ dl
hunajaa
Kuorrute
2 dl
vispikermaa
1 rs (180 g)
maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl
hunajaa
Viimeistely
syötäviä kukkia (sarviorvokkeja, pelargoneja ja kehäkukkia)
minttua

Hunaja-banaanikakku – ohje:

  1. Vuoraa neliskulmainen kakku- tai uunivuoka (20 × 24 cm) leivinpaperilla.
  2. Sekoita vehnäjauhot, sokeri ja leivinjauhe kulhossa.
  3. Sekoita sulatettu voi, soseutetut banaanit, maito ja hunaja kuivien aineiden joukkoon. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  4. Kaada taikina vuokaan. Paista 180-asteisessa uunissa 30−40 minuutta tai kunnes kakku on kypsää. Jäähdytä.
  5. Valmista kuorrute. Vatkaa tuorejuusto kulhossa notkeaksi ja lisää kerma. Vaahdota seosta, kunnes kuorrute on paksuuntunut mutta helposti levitettävää. Makeuta hunajalla.
  6. Levitä kuorrute kakun päälle. Viimeistele kakku syötävillä kukilla ja mintunlehdillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt