


Kookos-kanapullat huippukokin reseptillä! "Ensimmäisen kerran kokeiltuani söin itse melkein kaikki", Jouni Toivanen kertoo
20 min
Jouni Toivanen kokkaa arkiruoaksi kookos-kanapullia. Pyörittele thaimausteisia broileripullia saman tien tuplasatsi, sillä niiden menekki on taattu! ”Broilerinjauhelihaa en ollut paljon aikaisemmin käyttänyt. Ensimmäisen kerran kanapullia kokeiltuani söin ne itse melkein kaikki. Sittemmin muutkin kotona ovat saaneet nauttia niitä”, Toivanen sanoo.
Reseptin ainekset
4 annosta
600 g
broilerinjauhelihaa
3 rkl
vihreää currytahnaa
1
punainen chili hienonnettuna
2 tl
kalakastiketta
1
limen kuori raastettuna
1
limen mehu
400 g
kookosmaitoa
Paistaminen
1 rkl
rypsiöljyä
Viimeistely
limen mehua
kalakastiketta
1 rku
korianteria
chiliä (halutessasi)
Lisäksi
nuudeleita tai jasmiiniriisiä
Jounin kookos-kanapullat valmistuvat näin:
- Sekoita jauheliha, currytahna, hienonnettu chili, kalakastike sekä limen kuoriraaste ja mehu. Sekoita huolellisesti, jotta mausteet ja liha sekoittuvat tasaisesti.
- Muotoile lihapullat kostutein käsin. Paista pannulla tai vokissa öljyssä kauniin ruskeiksi. Lisää pannulle kookosmaito ja kiehauta. Varmista, että pullat ovat kypsiä, mutta varo kypsentämästä niitä liikaa, etteivät ne kuivu.
- Viimeistele limemehulla, kalakastikkeella ja korianterilla. Lisää chiliä makusi mukaan. Tarjoa nuudeleiden tai riisin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat