Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rapsakka kaalisalaatti

Hölskytetty varhaiskaalisalaatti valmistuu helposti vain ravistamalla ainekset sekaisin

15 min

Kesäinen kaalisalaatti valmistetaan nyt hölskykurkkujen tapaan kannellisessa purkissa tai rasiassa vain ravistamalla ainekset sekaisin. Purkissa valmistettu kaalisalaatti on myös kätevä ruokatuliainen.

30.6.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
varhaiskaalia
1 nippu (150 g)
retiisejä
1 nippu (100 g)
kevätsipulia
1
avokado
1 rs (200 g)
maustamatonta tuorejuustoa
½ dl
majoneesia
2–4 tl
wasabia
3 rkl
riisiviinietikkaa
½ tl
suolaa
½ tl
sokeria
½ tl
mustapippuria
1 rkl
seesaminsiemeniä

Hölskytetty varhaiskaalisalaatti – ohje:

  1. Suikaloi kaali. Poista retiiseistä naatit ja juuret ja raasta retiisit karkeaksi raasteeksi. Hienonna kevätsipulit.
  2. Halkaise avokado, poista kivi, ota avokadonpuolikkaat ruokalusikalla kuorista ja viipaloi ne.
  3. Lado kaalisuikaleet, retiisiraaste, hienonnettu kevätsipuli ja avokadot kannelliseen lasipurkkiin tai rasiaan. Lisää tuorejuusto, majoneesi, wasabi, viinietikka, suola, sokeri ja pippuri sekä lopuksi seesaminsiemenet.
  4. Sulje kansi ja ravista, kunnes ainekset ovat sekoittuneet keskenään.

Vinkki!

Varhaiskaalin sijaan salaattiin voi käyttää myös tavallista valkokaalia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt