Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Lisää muusia!

Laita muusi uusiksi – hollantilainen perunamuusi tuunataan pekonilla

30 min

Hollantilainen perunamuusi on suomalaista verrokkiaan ruokaisampi. Se saa rousketta endiiveistä ja ihanan suolaisen ja rasvaisen maun pekonista.

19.9.2024

Reseptin ainekset
4 annosta
1 kg
jauhoisia perunoita
140 g
savupekonia
350 g
endiiveitä
½ tl
muskottipähkinää
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria

Hollantilainen perunamuusi – ohje:

  1. Kuori ja paloittele perunat. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, noin 10 minuuttia.
  2. Hienonna pekonit ja paista pannulla rapeiksi. Suikaloi endiivit.
  3. Kaada perunoista keitinvesi pois, mutta ota 2 dl keitinvettä talteen. Survo perunat sähkövatkaimella tai perunasurvimella.
  4. Notkista muusi keitinvedellä ja lisää pekonit, endiivit ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt