


Lisää muusia!
Laita muusi uusiksi – hollantilainen perunamuusi tuunataan pekonilla
30 min
Hollantilainen perunamuusi on suomalaista verrokkiaan ruokaisampi. Se saa rousketta endiiveistä ja ihanan suolaisen ja rasvaisen maun pekonista.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kg
jauhoisia perunoita
140 g
savupekonia
350 g
endiiveitä
½ tl
muskottipähkinää
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Hollantilainen perunamuusi – ohje:
- Kuori ja paloittele perunat. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, noin 10 minuuttia.
- Hienonna pekonit ja paista pannulla rapeiksi. Suikaloi endiivit.
- Kaada perunoista keitinvesi pois, mutta ota 2 dl keitinvettä talteen. Survo perunat sähkövatkaimella tai perunasurvimella.
- Notkista muusi keitinvedellä ja lisää pekonit, endiivit ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat