


Hitaasti haudutettu häränhäntäpata
4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min
Maultaan runsas härkäpata sopii erityisesti punaviinin ystäville.
Reseptin ainekset
8 annosta
1,5 kg
häränhäntiä
3 rkl
voita (ruskistamiseen)
2 kpl
sipulia
2 kpl
porkkanaa
timjamia (pieni nippu)
10 kpl
katajanmarjoja
2 tl
suolaa
4 dl
punaviiniä
5 dl
lihalientä (vasikkafondia)
Hitaasti haudutettu häränhäntäpata – ohje:
- Ruskista häränhännät voissa. Siirrä hännät pataan.
- Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Käytä samalla pannulla kuin häränhännät. Lisää myös nämä pataan.
- Lisää timjami, katajanmarjat ja suola. Kaada mukaan nesteet, eli punaviini ja vasikkafondi.
- Hauduta häränhäntäpataa 175-asteisessa uunissa 3 tunnin ajan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat