Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hitaasti haudutettu häränhäntäpata

4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min

Maultaan runsas härkäpata sopii erityisesti punaviinin ystäville.

10.10.2015
Reseptin ainekset
8 annosta
1,5 kg
häränhäntiä
3 rkl
voita (ruskistamiseen)
2 kpl
sipulia
2 kpl
porkkanaa
timjamia (pieni nippu)
10 kpl
katajanmarjoja
2 tl
suolaa
4 dl
punaviiniä
5 dl
lihalientä (vasikkafondia)

Hitaasti haudutettu häränhäntäpata – ohje:

  1. Ruskista häränhännät voissa. Siirrä hännät pataan.
  2. Kuori ja pilko sipulit ja porkkanat. Käytä samalla pannulla kuin häränhännät. Lisää myös nämä pataan. 
  3. Lisää timjami, katajanmarjat ja suola. Kaada mukaan nesteet, eli punaviini ja vasikkafondi. 
  4. Hauduta häränhäntäpataa 175-asteisessa uunissa 3 tunnin ajan. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt