Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hirvipata

4 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 30 min

Pitkään hautunut hirvipata saa mahtavasti makua kuivasta sherrystä ja kuivatuista herkkutateista.

Reseptin ainekset
8 annosta
2 kg
hirvenpaistia
2 kpl
keltasipulia
2 kpl
punasipulia
nokare voita paistamiseen
2 dl
kuivaa sherryä
5 dl
riistalientä (fondista)
kourallinen tuoretta timjamia
1 dl
kuivattuja herkkutatteja
mustapippuria myllystä
suolaa

Ota hirvenpaisti hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Kuutio hirvenpaisti. Kuumenna pannulla nokare voita ja ruskista kuutioitu hirvenpaisti erissä pannulla, siirrä pataan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuullota nopeasti pannulla ja lisää pataan. Lisää pannulle sherry ja irroita maut pannusta. Kaada sherry pataan. Lisää pataan riistaliemi ja tuore timjami. Murustele kuivatut herkkutatit pataan. Lisää tarvittaessa vettä niin, että lihat miltei peittyvät. Laita padan kansi päälle ja nosta pata uuniin 150 asteeseen. Anna hirvipadan hautua noin kolme ja puolituntia. Tarjoile hirvipata esimerkiksi keitettyjen perunoiden tai perunamuussin kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt