Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Syksyinen uunisuosikki

Jauhelihalla täytetyt myskikurpitsat – helppoa ja ah niin herkullista!

55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min

Myskikurpitsa antaa ruokiin ihanasti makua ja väriä! Tee helppo jauhelihatäyte myskikurpitsoille ja työnnä uuniin.

23.10.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
2
myskikurpitsaa (noin 1 kg 200 g)
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria myllystä
Jauhelihatäyte
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
300 g
naudan jauhelihaa
½ dl
vettä
2 rkl
tomaattipyreetä
1 rkl
balsamiviinietikkaa
½ dl
tuoretta basilikaa hienonnettuna
2 dl
juustoraastetta

Jauhelihalla täytetyt myskikurpitsat – ohje:

  1. Huuhtele ja halkaise kurpitsat. Poista siemenet ja rihmat. Voitele leikkauspinnat öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, kunnes kurpitsat ovat pehmeitä.
  3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipulit ja anna niiden kuullottua. Lisää vesi, tomaattipyree ja viinietikka. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia.
  4. Sekoita täytteeseen vielä basilika ja juustoraaste.
  5. Nosta myskikurpitsat uunista ja täytä ne jauhelihaseoksella. Paista vielä 5–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt