3,5(2)
Herkkutattibruschetta – italialainen klassikko uudella twistillä
Kasvis
30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min
Herkkutattibruschetta sopii mainiosti alkupalaksi tai illaistujaisten pikkusuolaiseksi. Tässä reseptissä rapsakka maalaisleipäviipale saa ylleen tomaatin ja basilikan lisäksi pannulla pyöräytettyjä herkkutatteja.
20.8.2018
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Herkkutattibruschetta
8maalaisleipäviipaletta
2 rklrypsiöljyä
1valkosipulinkynsi
400 gherkkutatteja
1–2 rklvoita
2kevätsipulia
2tomaattia
1 dltuoretta basilikaa
½ tlsuolaa
½ tlmustapippuria

Herkkutattibruschetta valmistuu näin:

  1. Voitele leipäviipaleet öljyllä ja paahda niitä 225-asteisessa uunissa leivinpaperin päällä uunipellillä 5–10 minuuttia. Hiero paahdettujen leipien pintaan valkosipulia.
  2. Puhdista herkkutatit ja hienonna ne. Paista herkkutatteja paistinpannulla, kunnes niistä irronnut neste on haihtunut. Lisää voi. Hienonna kevätsipuli joukkoon ja paista muutama minuutti. Nosta pannu pois liedeltä.
  3. Hienonna tomaatit ja basilika. Lisää ne sienien joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä täyte leipien päälle.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo