Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Herkkutattibruschetta – italialainen klassikko uudella twistillä

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Herkkutattibruschetta sopii mainiosti alkupalaksi tai illanistujaisten pikkusuolaiseksi. Tässä reseptissä rapsakka maalaisleipäviipale saa ylleen tomaatin ja basilikan lisäksi pannulla pyöräytettyjä herkkutatteja.

20.8.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Herkkutattibruschetta
8
maalaisleipäviipaletta
2 rkl
rypsiöljyä
1
valkosipulinkynsi
400 g
herkkutatteja
1–2 rkl
voita
2
kevätsipulia
2
tomaattia
1 dl
tuoretta basilikaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria

Herkkutattibruschetta – ohje:

  1. Voitele leipäviipaleet öljyllä ja paahda niitä 225-asteisessa uunissa leivinpaperin päällä uunipellillä 5–10 minuuttia. Hiero paahdettujen leipien pintaan valkosipulia.
  2. Puhdista herkkutatit ja hienonna ne. Paista herkkutatteja paistinpannulla, kunnes niistä irronnut neste on haihtunut. Lisää voi. Hienonna kevätsipuli joukkoon ja paista muutama minuutti. Nosta pannu pois liedeltä.
  3. Hienonna tomaatit ja basilika. Lisää ne sienien joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä täyte leipien päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt