


Herkkutattibruschetta – italialainen klassikko uudella twistillä
30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min
Herkkutattibruschetta sopii mainiosti alkupalaksi tai illanistujaisten pikkusuolaiseksi. Tässä reseptissä rapsakka maalaisleipäviipale saa ylleen tomaatin ja basilikan lisäksi pannulla pyöräytettyjä herkkutatteja.
Reseptin ainekset
4 annosta
Herkkutattibruschetta
8
maalaisleipäviipaletta
2 rkl
rypsiöljyä
1
valkosipulinkynsi
400 g
herkkutatteja
1–2 rkl
voita
2
kevätsipulia
2
tomaattia
1 dl
tuoretta basilikaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Herkkutattibruschetta – ohje:
- Voitele leipäviipaleet öljyllä ja paahda niitä 225-asteisessa uunissa leivinpaperin päällä uunipellillä 5–10 minuuttia. Hiero paahdettujen leipien pintaan valkosipulia.
- Puhdista herkkutatit ja hienonna ne. Paista herkkutatteja paistinpannulla, kunnes niistä irronnut neste on haihtunut. Lisää voi. Hienonna kevätsipuli joukkoon ja paista muutama minuutti. Nosta pannu pois liedeltä.
- Hienonna tomaatit ja basilika. Lisää ne sienien joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä täyte leipien päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat