


Herkkusieni-pinaattisalaatti
20 min
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
tuoreita herkkusieniä
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
hunajaa
70 g
pinaattia
1 kpl
ruukkusalaattia (salanova)
2 dl
viinisuolaheinää
12 kpl
retiisejä
1 dl
pekaanipähkinöitä
50 g
vuohenmaitojuustoa
Pyyhkäiset sienet tarvittaessa puhtaaksi talouspaperilla. Viipaloi sienet ja kuoritut valkosipulinkynnet.
Paista sieniä kuumalla kuivalla pannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää joukkoon valkosipulit, öljy, soijakastike ja hunaja. Sekoita nopeasti ja siirrä pannu sivuun.
Huuhtele ja kuivata salaattivihannekset. Pese retiisit ja viipaloi ne.
Jaa salaattiseos, retiisit ja sienet neljälle lautaselle. Ripottele päälle pähkinät ja murusteltu juusto.
Nosta viipaloitu pihvi herkkusieni-pinaattisalaatin päälle. Pirskota salaatin päälle hieman hyvää oliiviöljyä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat