


Helppo valkosuklaavaahto
25 min
Valkosuklaavaahto saa aasialaista twistiä limestä ja kookoskermasta. Ihanan samettinen valkosuklaavaahto koristellaan raikkaasti limenkuori-sokeriseoksella. Tätä kannattaa tehdä jälkiruokapöytään!
Reseptin ainekset
6 annosta
130 g
valkosuklaata
1 dl
kookoskermaa
2 dl
kuohukermaa
2 rkl
sokeria
1
lime
1 rkl
sokeria
Valkosuklaavaahto – ohje:
- Paloittele valkosuklaa pinnoitettuun kattilaan. Hölskytä avaamatonta kookoskermapurkkia, jotta sisältö sekoittuu tasaiseksi. Mittaa kookoskerma suklaan kanssa kattilaan ja kuumenna sekoitellen, kunnes seos on tasaista ja sileää. Siirrä kattila sivuun jäähtymään.
- Pese lime ja kuivaa se. Raasta limen kuori lautaselle ja sekoita joukkoon yksi ruokalusikallinen sokeria. Jätä ilmavaan paikkaan kuivahtamaan.
- Halkaise lime ja purista hedelmästä mehua 2 rkl. Sekoita mehu suklaaseokseen.
- Vaahdota kerma ja sokeri. Yhdistä kerma ja jäähtynyt valkosuklaaseos.
- Jaa valkosuklaavaahto annosmaljoihin. Ripottele valkosuklaavaahdon pinnalle rapeaa sokerikuoriraastetta juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat