Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo valkosuklaavaahto

25 min

Valkosuklaavaahto saa aasialaista twistiä limestä ja kookoskermasta. Ihanan samettinen valkosuklaavaahto koristellaan raikkaasti limenkuori-sokeriseoksella. Tätä kannattaa tehdä jälkiruokapöytään!

23.11.2009
Reseptin ainekset
6 annosta
130 g
valkosuklaata
1 dl
kookoskermaa
2 dl
kuohukermaa
2 rkl
sokeria
1
lime
1 rkl
sokeria

Valkosuklaavaahto – ohje:

  1. Paloittele valkosuklaa pinnoitettuun kattilaan. Hölskytä avaamatonta kookoskermapurkkia, jotta sisältö sekoittuu tasaiseksi. Mittaa kookoskerma suklaan kanssa kattilaan ja kuumenna sekoitellen, kunnes seos on tasaista ja sileää. Siirrä kattila sivuun jäähtymään.
  2. Pese lime ja kuivaa se. Raasta limen kuori lautaselle ja sekoita joukkoon yksi ruokalusikallinen sokeria. Jätä ilmavaan paikkaan kuivahtamaan.
  3. Halkaise lime ja purista hedelmästä mehua 2 rkl. Sekoita mehu suklaaseokseen.
  4. Vaahdota kerma ja sokeri. Yhdistä kerma ja jäähtynyt valkosuklaaseos.
  5. Jaa valkosuklaavaahto annosmaljoihin. Ripottele valkosuklaavaahdon pinnalle rapeaa sokerikuoriraastetta juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt