Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo sillitartar

23.9.2010
Reseptin ainekset
250 g
matjessilliä
2
punasipulia
1 dl
ranskankermaa
1 tl
Dijon-sinappia
2
keitettyä luomukananmunaa
tilliä
palttoonnappeja
persiljaa

Sillitartar – ohje:

  1. Valuta silli hyvin.
  2. Paloittele silli ja hienonna punasipulit.
  3. Sekoita ranskankermaan sinappi, silli ja punasipuli. Hienonna kananmunat ja sekoita joukkoon.
  4. Laita sillitartaria palttoonnappien päälle. Koristele leivät persiljalla.

Vinkki!

Sillitartar maistuu myös perunoiden ja saaristolaisleivän kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt