


Helppo kanakeitto
Helppo kanakeitto syntyy vain muutamasta raaka-aineesta. Höyryävä kanakeitto sopii täydellisesti, kun kaipaat maistuvaa lämmikettä.
Reseptin ainekset
4 annosta
Helppo kanakeitto
1
purjo
2
varsiselleriä (vartta)
2
palsternakkaa (tai porkkanaa)
2 rkl
oliiviöljyä
300 g
maustamattomia broilerinsuikaleita
1 ½ l
kanalientä
1 ½ dl
orzopastaa
2 rkl
sitruunanmehua
suolaa ja mustapippuria
Pinnalle
tuoretta tilliä
Helppo kanakeitto – ohje:
- Halkaise purjo pitkittäissuunnassa ja huuhtele. Leikkaa purjo ja varsisellerin varret siivuiksi. Kuori ja kuutioi palsternakat (tai porkkanat) pieniksi paloiksi.
- Kuumenna kattilassa oliiviöljy keskilämmöllä. Kuullota palsternakka, purjo ja varsiselleri pehmeäksi 5 minuutin ajan. Vältä ruskistamista ja pienennä tarvittaessa lieden lämpötilaa.
- Lisää kattilaan broilerisuikaleet. Paista muutama minuutti välillä käännellen.
- Kaada kattilaan kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon orzopasta. Anna keiton porista 15 minuuttia.
- Purista kanakeittoon sitruunanmehua, ja mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle tuoretta tilliä.
Vinkki!
Voit korvata palsternakan hyvin myös porkkanalla. Kokeile myös juuripersiljaa, sen maku sopii keittoon ihanasti!Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat