Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo ja nopea tuoretomaattipasta

35 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 30 min

Kypsän aromikkaat tomaatit eivät kaipaa seuraksi paljon muuta - tee niistä simppeli tuoretomaattikastike! Kastiketta ei kypsennetä vaan sen maut sulautuvat yhteen oliiviöljyn, valkosipulin ja yrttien kanssa. Lusikoi kastiketta höyryävän pastan sekaan ja revi päälle pehmeää mozzarellajuustoa!

25.8.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
1 kg
tomaatteja (kypsiä!)
2 kpl
valkosipulinkynsiä
1 rkl
lehtipersiljaa
2 rkl
basilikaa
3/4 dl
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
500 g
pastaa
200 g
mozzarellajuustoa

Kuutioi tomaatit pieniksi paloiksi. Hienonna valkosipulinkynnet, lehtipersilja ja basilika. Yhdistä ainekset kulhossa.

Lorauta sekaan oliiviöljyä. Lisää sormisuolaa ja rouhittu mustapippuria. Sekoita ja kääntele kunnes maut sekoittuvat.

Anna makujen tasaantua jääkaapissa puolisen tuntia. Keitä sillä aikaa pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita tomaattikastiketta juuri keitetyn pastan joukkoon. Revi päälle pehmeää mozzarellajuustoa ja tuoreita basilikalehtiä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt