Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo greippicurd

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Lemon curdin tapaan tehty greippitahna säilyy jääkaapissa pari viikkoa.

13.9.2017
Reseptin ainekset
10 annosta
2
verigreippiä
3
ison munan keltuaista
1 1/4 dl
hillosokeria
50 g
kylmää voita

Greippicurd – ohje:

  1. Raasta toisesta greipistä kuori (2 tl). Purista molemmista greipeistä mehut. Pane kuoriraaste ja mehu kattilaan ja keitä kokoon, kunnes jäljellä on noin desi mehua.
  2. Erottele keltuaiset metallikulhoon, lisää sokeri ja vatkaa ainekset sekaisin. Lisää greippimehu samalla vatkaten. Nosta kulho vesihauteeseen poreilevan veden päälle. Kuumenna seosta koko ajan hyvin vatkaten, kunnes se sakenee kiisselimäiseksi. Anna jäähtyä hetki.
  3. Lisää kylmä voi nokareina vatkaimella vatkaten. Nosta valmis greippicurd jääkaappiin pariksi tunniksi.
  4. Tarjoa greippicurdia paahtoleivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt