Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helpot kinkku-juustosarvet

17.6.2010
Reseptin ainekset
4 dl
vettä
50 g
hiivaa
noin 100 g
perunasosehiutaleita
noin 6 dl
vehnäjauhoja
½ dl
öljyä
Täyte:
100 g
suikaloitua keittokinkkua
100 g
emmentaljuustoraastetta
hienonnettua persiljaa
Pinnalle:
juustoraastetta

1. Liuota hiiva veteen. Lisää perunasosehiutaleet, vehnäjauhot ja öljy.

2. Vaivaa taikina kimmoisaksi. Lisää tarvittaessa vehnäjauhoja.

3. Jaa taikina kahteen osaan.

4. Kauli taikinapalat pyöreiksi levyiksi kevyesti jauhotetulla työtasolla.

5. Leikkaa taikinalevyt kahdeksaan sektoriin.

6. Tee täyte ja levitä sitä taikinasektoreiden leveään päähän. Kierrä taikinapalat rullalle leveämmästä päästä aloittaen.

7. Taivuta rullat sarviksi ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle. Nostata sarvia leivinliinan alla lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia.

8. Ripottele sarvien pinnalle juustoraastetta. Paista niitä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia.  

Vinkki: Ohjeessamme ei ole kananmunaa, mutta saat sarviin kauniin värin, jos voitelet ne kananmunalla ennen paistamista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt