Kotivinkki

Helpot kinkku-juustosarvet

0
0

Helpot kinkku-juustosarvet

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4 dlvettä
  • 50 ghiivaa
  • noin 100 gperunasosehiutaleita
  • noin 6 dlvehnäjauhoja
  • ½ dlöljyä

Täyte:

  • 100 gsuikaloitua keittokinkkua
  • 100 gemmentaljuustoraastetta
  • hienonnettua persiljaa

Pinnalle:

  • juustoraastetta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Liuota hiiva veteen. Lisää perunasosehiutaleet, vehnäjauhot ja öljy.

2. Vaivaa taikina kimmoisaksi. Lisää tarvittaessa vehnäjauhoja.

3. Jaa taikina kahteen osaan.

4. Kauli taikinapalat pyöreiksi levyiksi kevyesti jauhotetulla työtasolla.

5. Leikkaa taikinalevyt kahdeksaan sektoriin.

6. Tee täyte ja levitä sitä taikinasektoreiden leveään päähän. Kierrä taikinapalat rullalle leveämmästä päästä aloittaen.

7. Taivuta rullat sarviksi ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle. Nostata sarvia leivinliinan alla lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia.

8. Ripottele sarvien pinnalle juustoraastetta. Paista niitä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia.
 

Vinkki!

Vinkki: Ohjeessamme ei ole kananmunaa, mutta saat sarviin kauniin värin, jos voitelet ne kananmunalla ennen paistamista.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä