


Helpot ja herkulliset kesäkurpitsapihvit
Helpot kesäkurpitsapihvit ovat mainio kesälounas tsatsikin kera tarjottuna.
Rahasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Laita kesäkurpitsaraaste tiheään siivilään. Ripottele suolaa kesäkurpitsaraasteen joukkoon ja anna valua 15 min. Purista kesäkurpitsaraasteesta ylimääräinen neste pois.
Laita kesäkurpitsaraaste kulhoon. Lisää korppujauhot ja kananmunat. Sekoita hyvin ja anna korppujauhotettuun turvota 10 minuuttia. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Lisää hienonnetut yrtit ja sekoita hyvin. Mausta mustapippurilla.
Kuumenna öljy pannulla. Laita lusikalla pannulle neljä kekoa kesäkurpisapihvimassaa ja painele lastalla pihveiksi. Käännä kesäkurpitsapihvit ympäri kun pihvin reunat ovat kullankeltaiset ja paista vielä toiselta puolelta.
Purista valmiiden pihvien päälle sitruunamehua ja tarjoile esimerkiksi tsatsikin kera.