


Hedelmiä portviinissä
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Reseptin ainekset
6 annosta
200 g
kuivattuja viikunoita
200 g
kuivattuja luumuja
3 dl
portviiniä (esim. Ferreira)
1/2 dl
fariinisokeria
1 kpl
kanelitankoa
Poista viikunoista kannat ja leikkaa viikunat neljään lohkoon. Puolita luumut. Kiehauta portviini, fariinisokeri ja kanelitanko pienessä kattilassa. Lisää kuivatut hedelmät. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia. Jäähdytä hedelmät kannella peitettynä. Voit valmistaa jälkiruoan jo edellisenä päivänä jääkaappiin, ja lämmittää sen ennen tarjoamista. Tarjoa portviinihedelmät lämpimänä tai haaleana vaniljajäätelön kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat