Maku

Hedelmiä portviinissä

20 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
GL
KA
LA
MA
MU
4.3
0
Julkaistu: 5.12.2011


Ainekset (6 annosta)

  • 200 gkuivattuja viikunoita
  • 200 gkuivattuja luumuja
  • 3 dlportviiniä (esim. Ferreira)
  • 1/2 dlfariinisokeria
  • 1 kplkanelitankoa
Tulosta

Poista viikunoista kannat ja leikkaa viikunat neljään lohkoon. Puolita luumut. Kiehauta portviini, fariinisokeri ja kanelitanko pienessä kattilassa. Lisää kuivatut hedelmät. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia. Jäähdytä hedelmät kannella peitettynä. Voit valmistaa jälkiruoan jo edellisenä päivänä jääkaappiin, ja lämmittää sen ennen tarjoamista. Tarjoa portviinihedelmät lämpimänä tai haaleana vaniljajäätelön kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.33
Kommentoi »