Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rapean tahmeat siivet

Hedelmäiset kanansiivet – makean mausteinen hedelmäkastike viimeistelee siipipalat

25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 20 min

Hedelmäsoseella, hunajalla ja srirachakastikkeella maustettu kastike antaa siiville tahmean mausteisen pinnan.

27.12.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kg
broilerin siipipaloja
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
1 tl
paprikajauhetta
Hedelmäkastike
1–2
valkosipulinkynttä (tai noin 1 tl valkosipulijauhetta)
2 dl
hedelmäsosetta (esim. Bonne mango, ananas ja minttu tai persikka)
2 rkl
srirachakastiketta
2 rkl
hunajaa
1 rkl
soijakastiketta

Hedelmäiset kanansiivet – ohje:

  1. Pyyhi broilerin siipipalojen pinta talouspaperilla. Mausta suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella.
  2. Kypsennä siipipaloja airfryerissä 180 asteessa noin 20 minuuttia tai uunissa vuoassa tai leivinpaperin päällä pellillä 225–250 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä ja rapeita.
  3. Valmista sillä aikaa hedelmäkastike. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset kattilaan.
  4. Jos käytät tuoretta valkosipulia, hienonna kastike tasaiseksi sauvasekoittimella. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 5–10 minuuttia, kunnes kastike sakenee.
  5. Lisää kypsät siipipalat kastikkeeseen ja sekoita, kunnes ne ovat kauttaaltaan tahmeat.
  6. Tarjoa hedelmäiset kanansiivet lämpimänä aurajuustodipin kanssa.

Vinkki!

Hedelmäisten siipien pariksi sopii mainiosti aurajuustojuustodippi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt