Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Haukihampurilainen – kalaburgerin parempi versio

45 min

Hauki on hampurilaispihvien luksusraaka-aine. Herkulliset burgerit täytetään haukipihveillä, salaatilla, majoneesilla ja kurkkusalaatilla. Nam!

3.7.2017
Reseptin ainekset
5 kpl
Haukipihvit
800 g
nahatonta haukifileetä
2
kesäsipulin vartta
2
vartta tuoretta tilliä
1–2 dl
kuohukermaa
2 rkl
sitruunamehua
2
munaa
1/2 dl
korppujauhoja
1 1/2 tl
suolaa
1 tl
sitruunapippuria
Paistamiseen
3 rkl
voita tai öljyä
Lisäksi
5
hampurilaissämpylää
5
lehteä rapeaa keräsalaattia
5 rkl
majoneesia
3 rkl
kurkkusalaattia

Nosta kaikki haukipihvien ainekset monitoimikoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon.

Anna koneen käydä, kunnes massa on tasaista. Pysäytä kone tarvittaessa ja paina massaa reunoilta keskelle. Jatka jauhamista.

Tee massasta pieni koepihvi ja paista se rasvassa pannulla molemmin puolin kypsäksi. Maista, ja lisää massaan tarvittaessa mausteita. Muotoile massasta haluamasi kokoisia pihvejä. Paista ne molemmin puolin kypsiksi rasvassa pannulla.

Kokoa haukihampurilaiset valmiiksi tai anna syöjien itse koota omansa.

Laita tarjolle sämpylät, joiden leikkauspintaa on hiukan grillattu, haukipihvit, salaattia sekä majoneesia, johon on sekoitettu kurkkusalaattia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt