3,9(8)
Haukihampurilainen – kalaburgerin parempi versio
45 min
Hauki on hampurilaispihvien luksusraaka-aine. Herkulliset burgerit täytetään haukipihveillä, salaatilla, majoneesilla ja kurkkusalaatilla. Nam!
2.7.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
5 kpl
Haukipihvit
800 gnahatonta haukifileetä
2kesäsipulin vartta
2vartta tuoretta tilliä
1–2 dlkuohukermaa
2 rklsitruunamehua
2munaa
1/2 dlkorppujauhoja
1 1/2 tlsuolaa
1 tlsitruunapippuria
Paistamiseen
3 rklvoita tai öljyä
Lisäksi
5hampurilaissämpylää
5lehteä rapeaa keräsalaattia
5 rklmajoneesia
3 rklkurkkusalaattia

Nosta kaikki haukipihvien ainekset monitoimikoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon.

Anna koneen käydä, kunnes massa on tasaista. Pysäytä kone tarvittaessa ja paina massaa reunoilta keskelle. Jatka jauhamista.

Tee massasta pieni koepihvi ja paista se rasvassa pannulla molemmin puolin kypsäksi. Maista, ja lisää massaan tarvittaessa mausteita. Muotoile massasta haluamasi kokoisia pihvejä. Paista ne molemmin puolin kypsiksi rasvassa pannulla.

Kokoa haukihampurilaiset valmiiksi tai anna syöjien itse koota omansa.

Laita tarjolle sämpylät, joiden leikkauspintaa on hiukan grillattu, haukipihvit, salaattia sekä majoneesia, johon on sekoitettu kurkkusalaattia.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.