Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Haudutettu punakaali

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

Haudutettu punakaali on täydellinen lisuke joulupöytään! Hurmaavan makunsa punakaali saa jouluisista mausteista, kuten kanelista ja neilikasta.

24.11.2009
Reseptin ainekset
6 annosta
Haudutettu punakaali
500 g
punakaalia
1 rkl
rypsiöljyä
1 dl
punaviinietikkaa
1 tl
suolaa
1/2 tl
sokeria
1
laakerinlehti
1
kanelitanko

Haudutettu punakaali – ohje:

  1. Raasta punakaali karkeaksi raasteeksi. Kuullota kaalia hetki öljyssä kattilassa.
  2. Kaada viinietikka kattilaan ja anna kiehahtaa kunnolla. Lisää mausteet ja vettä sen verran, että kaali juuri ja juuri peittyy.
  3. Keitä miedolla lämmöllä kunnes neste on lähes haihtunut ja punakaali pehmeää.
  4. Tarjoa haudutettua punakaalia esimerkiksi sorsafileen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt