


Haudutettu punakaali
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Haudutettu punakaali on täydellinen lisuke joulupöytään! Hurmaavan makunsa punakaali saa jouluisista mausteista, kuten kanelista ja neilikasta.
Reseptin ainekset
6 annosta
Haudutettu punakaali
500 g
punakaalia
1 rkl
rypsiöljyä
1 dl
punaviinietikkaa
1 tl
suolaa
1/2 tl
sokeria
1
laakerinlehti
1
kanelitanko
Haudutettu punakaali – ohje:
- Raasta punakaali karkeaksi raasteeksi. Kuullota kaalia hetki öljyssä kattilassa.
- Kaada viinietikka kattilaan ja anna kiehahtaa kunnolla. Lisää mausteet ja vettä sen verran, että kaali juuri ja juuri peittyy.
- Keitä miedolla lämmöllä kunnes neste on lähes haihtunut ja punakaali pehmeää.
- Tarjoa haudutettua punakaalia esimerkiksi sorsafileen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat