Maku

Haudutettu karitsan niska

3 h 30 min
GL
LA
MA
MU
4
8

Muutaman tunnin hauduttaminen tekee karitsan niskasta mehevän murean herkun! Herkullisesta haudutusliemestä syntyy ihana kastike. Haudutettu karitsan niska on täydellinen valinta pääsiäispöytään!
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4 annosta)

  • 5 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 dlpunaviiniä
  • 8 dllihalientä
  • 1 rklmustapippuria (kokonaisia)
  • 1 kpllaakerinlehteä
  • 1 kplkanelitankoa
  • 800 gnaudan lapaa tai etuselkää (tai karitsan niskaa)
  • 1/2 rklsuolaa
  • 1/2 dltuoretta minttua (hienonnettuna)
  • 4 rkltummaa kastikesuurustetta

Tee näin

3 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN3 h
MITÄ PIDIT?
4