5(3)
Hasselbackan makkaralenkki
Gluteeniton
Munaton
20 min
Kokeile valmistaa lenkkimakkaraa Hasselbackan tyyliin! Tee makkaraan viiltoja, sivele ne sinapilla ja täytä paprikasuikaleilla.
Julkaistu 29.6.2017
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
500 glenkkimakkaraa
Täyte
1/2 kplpunaista paprikaa
1/2 kplkeltaista paprikaa
2 rkldijoninsinappia (karkeaa)
4 kplkeitettyä perunaa
100 gvoimakasta juustoa (raastettuna, esim. Mustaleima)
Päälle
1 dltuoreyrttejä (silputtuna)

Hasselbackan makkaralenkki – ohje:

  1. Taittele foliosta tukeva tarjotin, johon nostat makkaralenkin.
  2. Halkaise ja huuhtele paprikat. Poista siemenet. Leikkaa paprikat suikaleiksi.
  3. Tee makkaraan tiheitä viiltoja. Sivele viiltoihin ensin sinappia. Työnnä viiltoihin sitten paprikasuikaleita.
  4. Lisää makkaran keskelle ja ympärille halkaistut keitetyt perunat ja loput paprikoista.
  5. Ripottele päälle juustoraastetta.
  6. Grillaa makkaralenkkiä keskilämmöllä, kunnes juustoraaste sulaa ja lenkki saa kauniin värin.
  7. Ripottele päälle lopuksi tuoreyrtit.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.