Hasselbackan makkaralenkki

20 min
5
0

Hasselbackan makkaralenkki

GL
MU
0
5
Kokeile valmistaa lenkkimakkaraa Hasselbackan tyyliin! Tee makkaraan viiltoja, sivele ne sinapilla ja täytä paprikasuikaleilla.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 glenkkimakkaraa

Täyte

  • 1/2 kplpunaista paprikaa
  • 1/2 kplkeltaista paprikaa
  • 2 rkldijoninsinappia (karkeaa)
  • 4 kplkeitettyä perunaa
  • 100 gvoimakasta juustoa (raastettuna, esim. Mustaleima)

Päälle

  • 1 dltuoreyrttejä (silputtuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Taittele foliosta tukeva tarjotin, johon nostat makkaralenkin.

Halkaise ja huuhtele paprikat. Poista siemenet. Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Tee makkaraan tiheitä viiltoja. Sivele viiltoihin ensin sinappia. Työnnä viiltoihin sitten paprikasuikaleita.

Lisää makkaran keskelle ja ympärille halkaistut keitetyt perunat ja loput paprikoista.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Grillaa makkaralenkkiä keskilämmöllä, kunnes juustoraaste sulaa ja lenkki saa kauniin värin.

Ripottele päälle lopuksi tuoreyrtit.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä