Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hasselbackan karitsa

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min

Valmista karitsanpaistit hauskasti hasselbackan tyyliin. Mehevyydestä pitää huolen viiltoihin lusikoitu kreikkalaishenkinen täyte. Paista täytetyt karitsan paahtopaistit pohjapuoleltaan ennen uunikypsennystä.

8.4.2017
Reseptin ainekset
6 annosta
1 kg
karitsan paahtopaistia (6 kpl)
Täyte
2 kpl
valkosipulinkynttä
150 g
fetajuustoa
1 dl
tuoretta minttua (hienonnettuna)
2 rkl
tuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
1/2 dl
oliiviöljyä
2 tl
valkoviinietikkaa
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
215 g
aurinkokuivattuja tomaatteja (1 purkillinen)
Paistamiseen
1 1/2 rkl
voita
1 1/2 rkl
rypsiöljyä
Voitelu
1 rkl
voita

Ota lihat huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.

Viillä paahtopaisteihin 3–4 taskua terävällä veitsellä niin, että lihat jäävät pohjasta ehjiksi.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Murenna feta. Sekoita keskenään täytteen ainekset tomaatteja lukuun ottamatta. Täytä lihan kolot seoksella. Työnnä viiltoihin puolitettuja tomaatteja.

Ruskista lihat pohjasta ja reunoilta varovasti kuumalla paistinpannulla voi-öljyseoksessa.

Nosta paistit voideltuun uunivuokaan. Paista 180-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Kääri lihat folioon ja anna niiden vetäytyä 10 minuuttia.

Tee lisäke paahtamalla oliiviöljyllä ja suolalla maustettuja kirsikkatomaatteja uunissa puoli tuntia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt