Maku

Härkispihvit

{
Aktiivinen
Passiivinen
Paista Härkis nopeiksi pihveiksi. Helpot ja mehevät Härkispihvit maistuvat kermaviilin kera tai hampurilaissämpylän väliin sujautettuna.
4.3
4
Julkaistu: 22.6.2017


Ainekset (8 kpl)

  • 1 kplsipuli
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 1 kplporkkana
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 250 gHärkis-härkäpapuvalmistetta (1 paketti)
  • 2 kplmunaa
  • 1/2 dlruokakermaa (korvaa tarvittaessa kaurakermalla)
  • 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlkuivattua timjamia
  • 1/2 tlmustapippuria

Paistamiseen

  • 2 rklrypsiöljyä

Tarjoiluun

  • kermaviilikastiketta
Tulosta

Kuori ja silppua sipulit. Kuori porkkana ja raasta se karkeaksi.

Kuullota sipulit ja porkkanaraaste öljyssä pehmeäksi, viitisen minuuttia. Kaada kasvisseos kulhoon.

Lisää Härkis ja muut ainekset.

Muotoile massasta kahden lusikan avulla pieniä pihvejä.

Paista Härkispihvit kauniin värisiksi öljyssä pannulla, 2–3 minuuttia per puoli.

Tarjoa Härkispihvit ranskankerman tai kermaviilikastikkeen sekä salaatin kera.

4 kommenttia