Maku

Härkispihvit

4
3

Härkispihvit

Paista Härkis nopeiksi pihveiksi. Helpot ja mehevät Härkispihvit maistuvat kermaviilin kera tai hampurilaissämpylän väliin sujautettuna.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 kpl)

  • 1 kplsipuli
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 1 kplporkkana
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 250 gHärkis-härkäpapuvalmistetta (1 paketti)
  • 2 kplmunaa
  • 1/2 dlruokakermaa (korvaa tarvittaessa kaurakermalla)
  • 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlkuivattua timjamia
  • 1/2 tlmustapippuria

Paistamiseen

  • 2 rklrypsiöljyä

Tarjoiluun

  • kermaviilikastiketta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kuori ja silppua sipulit. Kuori porkkana ja raasta se karkeaksi.

Kuullota sipulit ja porkkanaraaste öljyssä pehmeäksi, viitisen minuuttia. Kaada kasvisseos kulhoon.

Lisää Härkis ja muut ainekset.

Muotoile massasta kahden lusikan avulla pieniä pihvejä.

Paista Härkispihvit kauniin värisiksi öljyssä pannulla, 2–3 minuuttia per puoli.

Tarjoa Härkispihvit ranskankerman tai kermaviilikastikkeen sekä salaatin kera.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä