Härkis kulhoruoka

30 min
4.5
2

Härkis kulhoruoka

Härkis härkäpapuvalmiste sopii erinomaisesti trendikkääseen kulhoruokaan.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 250 ghärkis härkäpapuvalmiste
  • 2 rklSriracha -kastiketta
  • 1 rklöljyä paistamiseen
  • 1 rklsoijaa
  • 225 griisivermicelli (ohuita riisinuudeleita)
  • 1 kplavocado
  • ½ kplkurkku
  • 1 kplpaprika
  • 1 kplporkkana
  • 1 kplpunasipuli
  • 1 kplruukku tuoretta korianteria

Kastike

  • 2 rklriisiviinietikkaa
  • 1 rklpaahdettua seasamöljyä
  • 1 rklsoijaa
  • 1 tltuoretta inkivääriä raastettuna
  • 1 kplpieni valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1/4 kplpunainen chili hienonnettuna
  • 1 tlhunajaa
  • 2 rkllimen mehua

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Kuori porkkana ja punasipuli. Leikkaa porkkana, paprika ja kurkku tikuiksi. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Halkaise avokado, poista kivi ja irroita kuori. Leikkaa avokado viipaleiksi ja ripottele pinnalle limen mehua tummumisen ehkäisemiseksi.

Keitä riisivermicellit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhdo kylmällä vedellä.

Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään.

Kuumenna paistinpannussa öljy kuumaksi ja paista härkistä muutaman minuutin ajan. Mausta härkis srirachalla ja soijakastikkeella.

Kokoa annokset kulhoihin ja lisää viimeiseksi kastike. Halutessasi voit paahtaa seesaminsiemeniä ja ripotella niitä annoksen pinnalle.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä