Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Härkis kulhoruoka

30 min

Härkis härkäpapuvalmiste sopii erinomaisesti trendikkääseen kulhoruokaan.

Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
härkis härkäpapuvalmiste
2 rkl
Sriracha -kastiketta
1 rkl
öljyä paistamiseen
1 rkl
soijaa
225 g
riisivermicelli (ohuita riisinuudeleita)
1 kpl
avocado
½ kpl
kurkku
1 kpl
paprika
1 kpl
porkkana
1 kpl
punasipuli
1 kpl
ruukku tuoretta korianteria
Kastike
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
paahdettua seasamöljyä
1 rkl
soijaa
1 tl
tuoretta inkivääriä raastettuna
1 kpl
pieni valkosipulin kynsi hienonnettuna
1/4 kpl
punainen chili hienonnettuna
1 tl
hunajaa
2 rkl
limen mehua

Kuori porkkana ja punasipuli. Leikkaa porkkana, paprika ja kurkku tikuiksi. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Halkaise avokado, poista kivi ja irroita kuori. Leikkaa avokado viipaleiksi ja ripottele pinnalle limen mehua tummumisen ehkäisemiseksi.

Keitä riisivermicellit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhdo kylmällä vedellä.

Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään.

Kuumenna paistinpannussa öljy kuumaksi ja paista härkistä muutaman minuutin ajan. Mausta härkis srirachalla ja soijakastikkeella.

Kokoa annokset kulhoihin ja lisää viimeiseksi kastike. Halutessasi voit paahtaa seesaminsiemeniä ja ripotella niitä annoksen pinnalle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt