


Härkis kulhoruoka
Härkis härkäpapuvalmiste sopii erinomaisesti trendikkääseen kulhoruokaan.
Kuori porkkana ja punasipuli. Leikkaa porkkana, paprika ja kurkku tikuiksi. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Halkaise avokado, poista kivi ja irroita kuori. Leikkaa avokado viipaleiksi ja ripottele pinnalle limen mehua tummumisen ehkäisemiseksi.
Keitä riisivermicellit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhdo kylmällä vedellä.
Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset hyvin keskenään.
Kuumenna paistinpannussa öljy kuumaksi ja paista härkistä muutaman minuutin ajan. Mausta härkis srirachalla ja soijakastikkeella.
Kokoa annokset kulhoihin ja lisää viimeiseksi kastike. Halutessasi voit paahtaa seesaminsiemeniä ja ripotella niitä annoksen pinnalle.