Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Härkis-kebakot – tutut vartaat tarjotaan nyt kasvisversiona

50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 20 min

Härkis-kebakot ovat koko perheen suosikkiruoan vegaaninen versio, joka tehdään Härkiksestä ja kvinoasta ja maustetaan chilillä, paprikalla ja tomaattipyreellä. Tätä teet toistekin!

10.10.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Härkis-kebakot
¾ dl
kvinoaa
1
sipuli
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
chilimausteseosta
1 tl
oreganoa tai timjamia
½ tl
savupaprikajauhetta
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
2
valkosipulinkynttä
250 g
Härkistä
2 rkl
perunajauhoja
2 rkl
tomaattipyreetä
1 dl
hienonnettua korianteria tai persiljaa

Härkis-kebakot valmistetaan näin:

  1. Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
  2. Silppua sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää hienonnettu sipuli ja mausteet, puserra joukkoon valkosipuli. Kuullota sipuli pehmeäksi.
  3. Jauha härkis hienoksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Lisää sekaan kvinoa, perunajauhot, tomaattipyree, yrttisilppu ja sipuli-mausteseos.
  4. Muotoile taikinasta 10–12 pitkulaista kepakkoa. Pane kepakot kevyesti öljytyn leivinpaperin päälle uunipellille. Sipaise kepakot öljyllä ja ripottele halutessasi pinnalle siemeniä.
  5. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa kepakot hedelmäsalsan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt