Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Härkis Chili sin carne

45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min

Härkiksestä valmistettu chili sin carne lämmittää mukavasti talvipäivänä.

Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
härkis härkäpapuvalmiste
1 kpl
sipuli kuutioituna
2 kpl
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 rkl
öljyä paistamiseen
1-3 kpl
säilöttyjä chipotle chiliä
2 tl
jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1 tl
jauhettua korianteria
1 tl
savustettua paprikajauhetta
1 rkl
kuivattua oreganoa
400 g
tomaattimurskaa
2 rkl
tomaatti pyreetä
3 dl
kasvislientä
1 rkl
tummaa muscovadosokeria
1 kpl
purkki kidneypapuja (go green)
suolaa ja mustapippuria myllystä
Tarjoiluun
keitettyä riisiä
smetanaa
tuoretta korianteria
itse tehtyä salsaa esim. kirsikkatomaattisalsaa (linkki reseptiin valmistusohjeessa)

Kuori ja kuutioi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Hienonna veitsellä säilötyt chipotle chilit. Kuumenna padassa öljy ja lisää kuutioitu sipuli. Kuullota sipulia muutaman minuutin ajan.

Lisää pataan härkis, valkosipuli, chipotle chilit, jeera, korianteri ja savustettu paprikajauhe. Paista muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattimurska, kasvisliemi, tomaattipyree ja oregano. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kidneypavut sekä muscovadosokeri.

Anna chili sin carnen kiehua miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja suolalla, tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.

Tarjoile chili sin carne keitetyn riisin, smetanan, tuoreen korianterin ja kirsikkatomaattisalsan kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt