Maku

Härkis-arrabbiata

15 min
5
0

Härkis-arrabbiata

MU
0
5
Helppo härkispastakastike saa makua kirsikkatomaateista. Helppo arki-illan härkispasta on vartissa valmis!
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 2 dlvettä
  • 2 tlyrttimaustesekoitusta (suolaton)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria (rouhittuna)
  • 1/2 tlchilihiutaleita
  • 250 ghärkäpapuja (kypsää härkäpapuvalmistetta, Härkis)
  • 250 gkirsikkatomaatteja

Lisäksi

  • 300 gpastaa
  • 4 rklparmesaanijuustoa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota sipulit pannulla.

Lisää tomaattimurska, huuhdo purkki vedellä ja kaada pannulle.

Mausta kastike ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Halkaise kirsikkatomaatit.

Lisää härkis ja tomaatit kastikkeeseen.

Kaada pasta kastikkeen joukkoon.

Tarjoa härkispastan lisäksi parmesaaniraastetta.

Vinkki!

Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä