


Halloumisalaatti
Halloumi- granaattiomenasalaatti ilahduttaa suolan ja kirpeyden yhdistelmällään.
Aloita pilkkomalla halloumi isoiksi lohkoiksi.
Lämmitä paistinpannu vähän yli keskilämmön ja siirrä halloumipalat pannulle.
Muista käännellä juustopaloja pannulla, jotta ne eivät pala pohjaan. Juusto alkaa olla valmista kun nesteet ovat haihtuneet pannulta ja juusto on saanut molemmille puolille kauniin ruskean sävyn.
Juuston ollessa pannulla aloita granaattiomenan työstö. Halkaise omena ja ota kulho. Naputtele granaattiomenan puolikasta kulhon päällä, jolloin siemenet tippuvat kulhon ja vältyt pahimmilta roiskeilta keittiössä.
Pese ja revi lehtisalaatti.
Nosta valmiit halloumit leikkuulaudalle jäähtymään.
Siivuta sipuli ja kirsikkatomaatit.
Valmista salaattikastike.
Pilko jäähtyneet halloumit pienemmiksi suupaloiksi.
Kokoa salaatti: ensin vihreä lehtisalaatti, sitten sipuli ja tomaatit. Lisää sen jälkeen halloumi ja viimeiseksi granaattiomenan siemenet.
Voit lisätä kastikkeen suoraan salaattiin tai vasta lautaselle.