Haullasi “” ei löytynyt yhtään osumaa

Tarkista hakusi ja poista mahdollisia rajausehtoja

Maku

Haamumarengit – ihanan rapeat ja makeat eikä yhtään pelottavat

2 h 20 min
GL
0
0
Haamumarengit valmistuvat vain muutamasta raaka-aineesta. Rapeuden salaisuus on pitkä paistoaika miedossa uuninlämmössä.
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (25 kpl)

  • 2valkuaista
  • 1 ¼ dlsokeria
  • 1 tlperunajauhoja
  • ½ tlvalkoviini- tai omenaviinietikkaa

Koristelu

  • 3 palaatummaa suklaata

Tee näin

2 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN2 h

Haamumarengit valmistuvat näin:

  1. Vatkaa valkuaisia hetki ja lisää sokeri vähitellen vatkaten. Vatkaa, kunnes seos on kovaa ja kiiltävää.
  2. Sekoita lopuksi joukkoon perunajauhot ja etikka.
  3. Siirrä vaahto pursotinpussiin ja pursota pyöreällä tyllalla seoksesta kekoja pellille.
  4. Nosta pelti varovasti uuniin ja paista 100 asteessa noin 2 tuntia.
  5. Koristele jäähtyneet marengit sulaan sulaan suklaaseen kastetulla grillitikulla.

MITÄ PIDIT?
0