


Haamumarengit – ihanan rapeat ja makeat eikä yhtään pelottavat
2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 0 min
Haamumarengit valmistuvat vain muutamasta raaka-aineesta. Rapeuden salaisuus on pitkä paistoaika miedossa uuninlämmössä.
Reseptin ainekset
25 kpl
2
valkuaista
1 ¼ dl
sokeria
1 tl
perunajauhoja
½ tl
valkoviini- tai omenaviinietikkaa
Koristelu
3 palaa
tummaa suklaata
Haamumarengit valmistuvat näin:
- Vatkaa valkuaisia hetki ja lisää sokeri vähitellen vatkaten. Vatkaa, kunnes seos on kovaa ja kiiltävää.
- Sekoita lopuksi joukkoon perunajauhot ja etikka.
- Siirrä vaahto pursotinpussiin ja pursota pyöreällä tyllalla seoksesta kekoja pellille.
- Nosta pelti varovasti uuniin ja paista 100 asteessa noin 2 tuntia.
- Koristele jäähtyneet marengit sulaan sulaan suklaaseen kastetulla grillitikulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat