Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Trendikäs grillifeta valmistetaan hittipastan hengessä – kokeile ja koukutu!

30 min

Grillifeta valmistetaan uunifetan tapaan. Valmista herkullisen pehmeän ja rasvaisen grillifetan kaveriksi hapokas tomaattisalaatti ja viimeistele chimichurrikastikkeella.

19.7.2019
Reseptin ainekset
6 annosta
200 g
fetajuustoa
Tomaattisalaatti
300 g
erivärisiä pikkutomaatteja
1
punasipuli
½ rku
persiljaa
5 rkl
oliiviöljyä
1
sitruunan mehu
Chimichurri
1
punasipuli (hienonnettuna)
2–4
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
3 tl
sormisuolaa
½ dl
punaviinietikkaa
2 rkl
sitruunan tai limen mehua
limen kuorta raastettuna
2 rkl
hunajaa
2 dl
mietoa oliiviöljyä tai rypsiöljyä
lehtipersiljaa
korianteria, oreganoa, minttua tai timjamia
Tarjoiluun
rapeaa vaaleaa leipää

Grillifeta valmistuu näin:

  1. Valmista ensin salaatti. Halkaise tomaatit. Hienonna punasipuli ja lehtipersilja. Sekoita kaikki ainekset ja lusikoi öljy ja sitruunan mehu joukkoon.
  2. Tee chimichurri. Hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää muut ainekset ja sekoita.
  3. Grillaa juustoon kaunis pinta ja nosta se öljytylle foliopalalle. Kuumenna hetki. Asettele valmis juusto salaattipedin päälle. Tarjoa lisäksi rapeaa leipää.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt