Kotivinkki

Trendikäs grillifeta valmistetaan hittipastan hengessä – kokeile ja koukutu!

30 min
{
Aktiivinen30 min
Passiivinen
Grillifeta valmistetaan uunifetan tapaan. Valmista herkullisen pehmeän ja rasvaisen grillifetan kaveriksi hapokas tomaattisalaatti ja viimeistele chimichurrikastikkeella.
KA
0
0
Kuvat Hannes Paananen


Ainekset (6 annosta)

  • 200 gfetajuustoa

Tomaattisalaatti

  • 300 gerivärisiä pikkutomaatteja
  • 1punasipuli
  • ½ rkupersiljaa
  • 5 rkloliiviöljyä
  • 1sitruunan mehu

Chimichurri

  • 1punasipuli (hienonnettuna)
  • 2–4valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 3 tlsormisuolaa
  • ½ dlpunaviinietikkaa
  • 2 rklsitruunan tai limen mehua
  • limen kuorta raastettuna
  • 2 rklhunajaa
  • 2 dlmietoa oliiviöljyä tai rypsiöljyä
  • lehtipersiljaa
  • korianteria, oreganoa, minttua tai timjamia

Tarjoiluun

  • rapeaa vaaleaa leipää
Tulosta

Grillifeta valmistuu näin:

  1. Valmista ensin salaatti. Halkaise tomaatit. Hienonna punasipuli ja lehtipersilja. Sekoita kaikki ainekset ja lusikoi öljy ja sitruunan mehu joukkoon.
  2. Tee chimichurri. Hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää muut ainekset ja sekoita.
  3. Grillaa juustoon kaunis pinta ja nosta se öljytylle foliopalalle. Kuumenna hetki. Asettele valmis juusto salaattipedin päälle. Tarjoa lisäksi rapeaa leipää.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »