


Trendikäs grillifeta valmistetaan hittipastan hengessä – kokeile ja koukutu!
30 min
Grillifeta valmistetaan uunifetan tapaan. Valmista herkullisen pehmeän ja rasvaisen grillifetan kaveriksi hapokas tomaattisalaatti ja viimeistele chimichurrikastikkeella.
Reseptin ainekset
6 annosta
200 g
fetajuustoa
Tomaattisalaatti
300 g
erivärisiä pikkutomaatteja
1
punasipuli
½ rku
persiljaa
5 rkl
oliiviöljyä
1
sitruunan mehu
Chimichurri
1
punasipuli (hienonnettuna)
2–4
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
3 tl
sormisuolaa
½ dl
punaviinietikkaa
2 rkl
sitruunan tai limen mehua
limen kuorta raastettuna
2 rkl
hunajaa
2 dl
mietoa oliiviöljyä tai rypsiöljyä
lehtipersiljaa
korianteria, oreganoa, minttua tai timjamia
Tarjoiluun
rapeaa vaaleaa leipää
Grillifeta valmistuu näin:
- Valmista ensin salaatti. Halkaise tomaatit. Hienonna punasipuli ja lehtipersilja. Sekoita kaikki ainekset ja lusikoi öljy ja sitruunan mehu joukkoon.
- Tee chimichurri. Hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää muut ainekset ja sekoita.
- Grillaa juustoon kaunis pinta ja nosta se öljytylle foliopalalle. Kuumenna hetki. Asettele valmis juusto salaattipedin päälle. Tarjoa lisäksi rapeaa leipää.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat