


Grillatut tiikerikatkaravut
24 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 24 h 0 min
Reseptin ainekset
6 annosta
1000 g
katkarapuja (pakaste) (kokonaisia, tiikeri)
Marinadi
1 1/2 dl
oliiviöljyä
1 kpl
limettiä (kuoren vihreä osa raastettuna ja mehu)
4 kpl
valkosipulinkynttä (viipaloituna)
1/2 kpl
tuoretta chiliä (hienonnettuna)
1 1/2 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
Lisäksi
50 g
sitruunaruohoa
1 kpl
limettiä (lohkottuna)
Sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaisesti. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Kumoa sulatetut, valutetut ravut kulhoon ja kääntele, jotta marinadi leviää tasaisesti äyriäisten koloihin. Peitä kulho ja siirrä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi. Ota ravut huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillaamista. Työnnä jokaiseen rapuun sitruunaruoho tai varrastikku ja grillaa nopeasti. •Tarjoa grillattujen tiikerikatkarapujen lisänä dippikastikkeita ja limetin lohkoja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat